باربیکیو در ساختمان چیست؟
استفاده از باربیکیو در ساختمان به منظور دسترسی به غذای سالم، صورت می پذیرد. در واقع کباب و یا گریل کردن
غذا ها در محیط ساختمان، می تواند لذت تغذیه سالم را برای تمامی ساکنین به همراه داشته باشد.
امروزه دستگاه های باربیکیو در مدل های مختلفی در دسترسی مصرف کنندگان قرار گرفته اند که افراد می توانند
با توجه به فضا، محیط و کاربردی که از این دستگاه می خواهند، بهترین آن ها را تهیه کرده و در خانه مورد استفاده قرار دهند.
مشاورین املاک ایران زمین 22 تصمیم دارند به صورت کامل نکات کاربردی در مورد باربیکیو را برای شما مطرح کنند
تا در زمان خرید این دستگاه، بتوانید مناسب و متناسب ترین آن ها را انتخاب نمایید. با ما همراه باشید.
کانال اپارات املاک ایران زمین ( معرفی و بررسی پروژه های معتبر منطقه ۲۲ تهران )
تاریخچه باربیکیو
بر اساس گفته مجله پلنت باربیکیو، باربیکیو ها از زمانی شروع به کار کردند که اجداد ما حدود 1.8 میلیون سال پیش، پخت گوشت
با آتش را آغاز نمودند. اما کباب ها به روشی که ایرانی ها آن را می شناسند، یعنی گوشتی که روی گودال همراه با سس
و ادویه های مختلف پخته می شوند، از دریای کارائیب سرچشمه می گیرد.
کلمه باربیکیو از زبان یک قبیله سرخ پوست کارائیب به نام تاینو گرفته شده است. کلمه آن ها برای کباب کردن روی
رنده چوبی برجسته باباکوآ می باشد. بر اساس گفته های این مجله، این کلمه برای اولین بار در گزارش یک کاشف اسپانیایی
از هند غربی در سال 1526 میلادی به صورت چاپی ظاهر شد و از آن زمان به بعد، محبوبیت کباب ها به سرعت گسترش پیدا کرد.
تاریخچه باربیکیو در ایران به دوران پیش از حمله اعراب باز می گردد و از آن زمان تا به امروز بخشی از فرهنگ ایرانیان بوده است.
در واقع یکی از اولین دستور پختی که از ایرانی ها در متون تاریخی به چشم می خورد، مربوط به کباب کردن کبک و پرندگان بوده است.
مزایای استفاده از باربیکیو
زمانی که به غذا های سالم فکر می کنید، باربیکیو ممکن است اولین چیزی نباشد که به ذهنتان خطور می کند. بیش تر
اوقات افراد با سالاد، میوه ها، سبزیجات و شاید حتی آب پرتقال فکر می کنند. با این حال، استفاده از باربیکیو فواید و مزایای
بسیاری را به همراه دارد که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم:
غذا های کباب شده به طور معمول پر از پروتئین می باشند.
مواد مغذی بیش تری را حفظ می کنند.
منجر به یک رژیم غذایی متعادل می شوند.
طعم منحصر به فردی دارند.
طبخ مواد غذایی بدون نیاز به روغن و یا کره صورت می گیرد.
معرفی انواع باربیکیو ها
همان طور که پیش تر گفته شد، مدل های مختلفی از باربیکیو تا به امروز طراحی و تولید شده اند که هر کدام برای
محل و مکانی مشخص، با توجه به شرایط و امکانات مورد استفاده قرار می گیرند:
باربیکیو گازی
باربیکیو های گازی یکی از نوین ترین روش هایی محسوب می شوند که آمریکایی ها به منظور کم کردن مزاحمت
برای همسایگان و حفظ محیط زیست، از آن استفاده می کنند. در این روش افراد می توانند با استفاده از گاز شهری
و یا گاز مایع، برای روشن نمودن باربیکیو استفاده نمایند. از مهم ترین مزیت های استفاده از این دستگاه، کاهش سوزاندن
چوب و یا زغال و عدم وجود دود می باشد.
باربیکیو ذغالی
یکی از محبوب ترین انواع باربیکیو در سر تاسر ایران، نوع ذغالی آن می باشد. در این سبک از باربیکیو طعم
اولیه مواد غذایی ماند مرغ، گوشت، سبزیجات و ماهی حفظ می شود. در کشور آمریکا به خصوص ایالت تگزاس،
برای متفاوت تر شدن طعم مواد غذایی، ذغال را با چوب های طعم دارد همراه می کنند.
باربیکیو آجری
از بهترین روش ها برای تهیه یک باربیکیو ساختمانی، استفاده از آجر می باشد. این روش که به بالکن و یا حیاط جلوه
منحصر به فردی می بخشد، از نظر مقاومت برای مناطق رطوبتی انتخاب مناسبی به شمار می آید. در باربیکیو های آجری
افراد می توانند با استفاده از چوب، گاز و ذغال کباب پز را روشن کرده و از آن استفاده کنند. این نوع از باربیکیو ها امکان
جا به جایی نداشته و باید به صورت ثابت در یک محیط مناسب راه اندازی و مورد استفاده قرار بگیرند.
باربیکیو سنگی
از دیگر انواع باربیکیو که می توان از آن در فضای باز و یا در ساختمان استفاده نمود، باربیکیو سنگی می باشد.
در این روش با استفاده از سنگ هایی که در دسترس است، فضایی ایجاد می شود تا سیخ یا ابزار پخت و پر بر روی
آن قرار بگیرد. در خانه های امروزی به منظور بالا بردن بهره وری این روش، از سنگ های زود گرم شو استفاده می کنند.
باربیکیو گابیونی
یکی از روش های مدرنی که برای ساختن باربیکیو استفاده می کنند، توری های گابیونی می باشد که از آن به عنوان
توری مرغی نیز یاد می شود. در این روش با استفاده از توری ها مجموعه سنگ هایی را در کنار یکدیگر قرار می دهند
و سپس در میان سنگ، فضایی را با استفاده از چدن ایجاد کرده تا پخت و پز در آن به آسانی صورت پذیرد.
باربیکیو برقی
از نوین ترین باربیکیو های موجود در بازار، باربیکیو های برقی می باشند. در این روش شما می توانید با استفاده
از برق 220 ولت خانگی، دستگاه را روشن کرده و پس از مدتی که بخش زیرین و چدنی آن داغ شدن، به پخت مواد غذایی
مشغول شوید. البته در این روش هزینه برق مصرفی نسبت به سایر دستگاه های برقی بسیار بالا تر خواهد بود.
راهنمای خرید باربیکیو در ساختمان
حال که به خوبی با انواع باربیکیو ها آشنا شدید، بهتر است بدانید که در زمان خرید این دستگاه باید به چه موارد و نکاتی دقت نمایید:
اندازه باربیکیو
یکی از مهم ترین مواردی که باید به آن دقت نمایید، اندازه باربیکیو می باشد. بالکن، حیاط و یا حتی پشت بام منزل،
محدودیت هایی دارد که در زمان خرید باربیکیو باید به آن دقت کنید. پیش از همه تحت هیچ شرایطی نباید
باربیکیو سه گوش خریداری کنید. این سبک از باربیکیو با وجود این که زیبایی خاصی را به بالکن می دهد،
اما فضای آن را هدر داده و از طرفی امکان پخت و پز را برای شما محدود می کند.
نوع مناسب باربیکیو
پیش از این در مورد انواع مختلف باربیکیو صحبت کردیم. بهتر است ابتدا نیاز سنجی کرده و سپس بر اساس کاربردی
که به دنبال آن هستید، بهترین نوع را تهیه کنید. در خانه هایی که فضای مناسب برای نصب باربیکیو وجود ندارد،
بهتر است به سراغ مدل های الکتریکی آن بروند.
قابلیت انتقال باربیکیو
در صورتی که جزو آن دسته از افرادی هستید که در سفر هم از باربیکیو استفاده می کنید، بهتر است نیم نگاهی
به قابلیت جا به جایی آن نیز بی اندازید. برخی از باربیکیو ها مانند آجری، گابیونی و یا حتی سنگی، قابلیت جا به جایی
ندارند و این مسئله می تواند استفاده از آن را برای شما با مشکل مواجه کند.
انتخاب برند مناسب
در برخی از سبک های باربیکیو انتخاب برند مناسب می تواند تاثیر چشم گیری بر روی تجربه شما داشته باشد. به طور
مثال نظر سنجی ها نشان داده است در باربیکیو الکتریکی برند های مختلف میزان مصرف برق بیش تری داشته
و امکان پخت و پز آن ها نیز در نتیجه کم تر می باشد!
مقالات مرتبط با موضوع برج های تهران